Hampurin edulliset ravintolat

Hampuri on tunnettu paitsi kauniista satamastaan ja merenkulun historiastaan, myös monipuolisesta ruokakulttuuristaan. Kaupungissa on tarjolla lukuisia ravintoloita ja kahviloita, jotka sopivat myös pienemmälle budjetille. Hampurin edulliset ravintolat tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja niin paikallisille kuin turisteillekin.

Yksi suosituimmista ja edullisimmista vaihtoehdoista on Kiez Currywurst -niminen ravintola. Tämä perinteinen saksalainen ruoka on Hampurin katukulttuurin kulmakivi, ja Kiez Currywurst tarjoaa sitä maukkaassa muodossaan kohtuuhintaan. Ravintolasta voi ostaa mausteista bratwurstia, joka tarjoillaan erilaisten kastikkeiden ja ranskalaisten perunoiden kanssa.

Toinen edullinen vaihtoehto on Santa Maria -ravintola, joka on erikoistunut meksikolaiseen keittiöön. Ravintolan valikoimaan kuuluu erilaisia tacoruokia, burritoja ja quesadilloja. Hinnat ovat kohtuulliset ja annokset ovat runsaita.

Myös Hampurin Chinatownista löytyy useita edullisia ravintoloita, joissa voi nauttia aasialaisista herkuista. Yksi suosituimmista paikoista on Mr. Chao Noodles, joka tarjoaa herkullisia nuudeliannoksia ja dim sum -herkkuja kohtuuhintaan.

Jos etsit säväyttävämpää makuelämystä, kannattaa suunnata Hampurin ravintolakeskittymään Altonaan. Alueelta löytyy useita edullisia ja tyylikkäitä ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälisiä herkkuja eri puolilta maailmaa. Esimerkiksi italialainen casa del sorbetto tarjoaa herkullisia jäätelöitä ja muita italialaisia jälkiruokia, ja se on erityisen suosittu paikallisten keskuudessa.

Hampurin edulliset ravintolat tarjoavat siis paljon vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin. Kaupungissa on helppo löytää maukkaita aterioita, jotka eivät rasita lompakkoa liikaa.

 1. Curry Queen: Curry Queen on edullinen ravintola Hampurissa, joka tarjoilee herkullista currywurstia. Ravintolassa on rento ja viihtyisä ilmapiiri, ja hintataso on kohtuullinen. Lounasaikaan he tarjoavat myös edullista päivän annosta.
 2. Shami Kitchen: Shami Kitchen on suosittu ja edullinen kebab-ravintola Hampurissa. Heidän kebab-annoksensa ovat herkullisia ja hinnat ovat kohtuulliset. Ravintolassa on tilava ja viihtyisä istuma-alue, jossa voit nauttia ruokaa ystäviesi kanssa.
 3. Schanzenbäckerei: Schanzenbäckerei on tunnettu Hampurin edullisista leipomoistaan. He tarjoavat laajan valikoiman tuoreita leipiä ja leivonnaisia, jotka ovat erittäin maukkaita. Hinnat ovat kohtuulliset, ja voit ostaa sieltä myös mukaan otettavia eväitä.
 4. Ratsherrn Brauerei: Ratsherrn Brauerei on suosittu olutpanimo Hampurissa. He tarjoavat laajan valikoiman erilaisia oluita, jotka ovat erittäin maukkaita. Ravintolassa on viihtyisä ilmapiiri ja hintataso on kohtuullinen.
 5. Café May: Café May on mukava kahvila Hampurin keskustassa. He tarjoavat herkullista kahvia ja muita kahvila herkkuja, kuten leivonnaisia ja kakkuja. Hinnat ovat kohtuulliset ja ravintolassa on viihtyisä ilmapiiri.
 6. Moyo’s Frozen Yogurt: Moyo’s Frozen Yogurt on suosittu jäätelöbaari Hampurissa. He tarjoavat laajan valikoiman erilaisia jäätelöitä, joita voit täydentää erilaisilla lisukkeilla. Hinnat ovat kohtuulliset ja ravintolassa on tilava istuma-alue.
 7. Frittenwerk: Frittenwerk on suosittu ranskalaisia perunoita tarjoava ravintola Hampurissa. Heidän ranskalaisensa ovat herkullisia ja tarjoillaan erilaisten kastikkeiden kanssa. Hinnat ovat kohtuulliset ja ravintolassa on viihtyisä ilmapiiri.
 8. Pizzerei Hamburg: Pizzerei Hamburg on suosittu pizzaravintola Hampurissa. Heidän pizzansa ovat herkullisia ja valikoima on runsas. Hinnat ovat kohtuulliset ja ravintolassa on tilava istuma-alue.
 9. Fräulein Wunder: Fräulein Wunder on söpö kahvila, joka tarjoaa herkullista kahvia ja leivonnaisia Hampurissa. Heidän herkut ovat herkullisia ja hinnat ovat kohtuulliset. Ravintolassa on viihtyisä ilmapiiri ja tila on pieni, mutta kodikas.
 10. Elbgold: Elbgold on suosittu kahvila Hampurissa, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kahveja. Heillä on myös oma kahvipaahtimo, jossa he paahtavat kahvia tuoreena. Hinnat ovat kohtuulliset ja ravintolassa on viihtyisä ilmapiiri.
 11. Dulf’s Burger: Dulf’s Burger on suosittu hampurilaisravintola Hampurissa. He tarjoavat laajan valikoiman herkullisia hampurilaisia, jotka ovat suosittuja paikallisten keskuudessa. Hinnat ovat kohtuulliset ja ravintolasta saa myös muita pikaruokia.
 12. Santa Maria del Buen Ayre: Santa Maria del Buen Ayre on suosittu argentiinalainen grilliravintola Hampurissa. He tarjoavat erilaisia grilliherkkuja, kuten pihvejä ja makkaroita. Ravintolan hintataso on keskitasoa, mutta annokset ovat erittäin herkullisia.

Hampuri on tunnettu monipuolisesta ruokakulttuuristaan, ja kaupungissa riittää vaihtoehtoja ruokailuun jokaiseen makuun ja budjettiin. Jos etsit edullista ruokaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet listan Hampurin edullisista ravintoloista, jotka tarjoavat herkullista ruokaa kohtuuhintaan.

Hampurissa on lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat herkullista ruokaa edulliseen hintaan. Voit valita esimerkiksi kiinalaisen, intialaisen tai meksikolaisen ravintolan, joissa saat maistuvan aterian alle kymmenellä eurolla. Hampurin katukeittiö on myös suuri osa kaupungin ruokakulttuuria, ja sieltä voi saada herkullisia ja edullisia välipaloja.

Jokaisella ravintolalla ja ruokapaikalla on oma tunnelmansa ja tyyylinsä. Jotkut ravintolat tarjoavat modernia ja trendikästä ruokaa, kun taas toiset keskittyvät perinteisiin ja paikallisiin ruokalajeihin. Voit kokea Hampurin ruokakulttuurin parhaiten vierailemalla eri ravintoloissa ja nauttimalla erilaisia makuja.

Hampurin edulliset ravintolat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua kaupungin ruokakulttuuriin ilman suurta budjettia. Voit kokeilla uusia makuja ja nauttia herkullisesta ruoasta kohtuulliseen hintaan. Lisäksi monet ravintolat tarjoavat myös lounas- ja illallisbuffeteja, joissa voit täyttää lautasen herkuilla yhdellä kiinteällä hinnalla.

Haluamme kannustaa jakamaan tietoa ja kokemuksia Hampurin edullisista ravintoloista. Voit kommentoida tällä sivulla tai tarkemmin jokaisen ravintolan omalla alasivulla. Kerro suosikkiravintolasi ja kokemuksesi, jotta muutkin voivat löytää hyvän ja edullisen ruokapaikan Hampurista.

Muista myös jakaa tietoa sosiaalisessa mediassa niin ystäväsi ja seuraajasi saavat vinkkejä Hampurin ruokaravintoloista. Jaa artikkeli Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa, ja käytä hashtagia #HampurinRavintolat. Näin voimme levittää tietoa ja inspiraatiota edullisista ruokapaikoista kaikkialle!

Toivomme, että nautit Hampurin monipuolisesta ja edullisesta ruokakulttuurista ja löydät uusia suosikkiravintoloita kaupungista. Hyvää ruokahalua ja maukkaita matkakokemuksia Hampurissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *