Museot

Hamburger Kunsthalle: Hamburger Kunsthalle on yksi Euroopan merkittävimmistä taidegallerioista. Se esittelee laajan kokoelman maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa eri aikakausilta.

Miniatur Wunderland: Miniatur Wunderland on maailman suurin pienoismallirautatie. Se sisältää tarkkoja pienoismalleja eri alueilta ja aikakausilta, houkutellen kävijöitä kaikenikäisistä.

Internationales Maritimes Museum: Tämä museo esittelee laajan kokoelman merenkulkuun liittyviä esineitä ja artefakteja. Se tarjoaa syvällisen katsauksen merenkulun historiaan.

Dialog im Dunkeln: Dialog im Dunkeln tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jossa kävijät voivat kokea elämän sokeana. Museossa liikutaan pimeässä huoneessa opastajan johdolla.

Chocoversum: Chocoversum on suklaamuseo, joka vie kävijät matkalle suklaan historiaan ja valmistukseen. Kävijät pääsevät osallistumaan interaktiivisiin suklaatyöpajoihin.

Museum für Hamburgische Geschichte: Tämä museo esittelee Hampurin historian monipuolisesti. Se sisältää esineitä, valokuvia ja dokumentteja kaupungin menneisyydestä.

Panoptikum: Panoptikum on Euroopan vanhin vahakabinetti, joka esittelee realistisia vahakuvia historiallisista hahmoista, kuuluisuuksista ja fiktiivisistä hahmoista.

Prototyp Automuseum: Prototyp Automuseum keskittyy autojen historiaan ja suunnitteluun. Se esittelee erilaisia ajoneuvoja ja tarjoaa katsauksen autojen kehitykseen.

Kunsthalle Hamburg: Kunsthalle Hamburg on toinen tärkeä taidegalleria Hampurissa, joka esittelee laajan valikoiman taidekokoelmia eri aikakausilta.

Spicy’s Gewürzmuseum: Spicy’s Gewürzmuseum on maustemuseo, joka kertoo tarinan mausteiden maailmasta ja niiden historiasta käytön eri yhteyksissä.

Museum der Arbeit: Museum der Arbeit keskittyy työelämän historiaan ja esittelee esineitä, kuvia ja dokumentteja, jotka kuvaavat työn muutosta eri aikoina.

Hamburg Dungeon: Hamburg Dungeon on viihdyttävä ja opettavainen museo, joka esittelee kaupungin synkän menneisyyden ja historiaan liittyviä tarinoita.

Deichtorhallen Hamburg: Deichtorhallen on merkittävä nykytaiteen museo, joka esittelee taidenäyttelyitä sekä valokuvataidetta monipuolisesti.

BallinStadt Auswanderwelt Hamburg: Tämä museo kertoo siirtolaisuuden tarinan, erityisesti niiden ihmisten tarinan, jotka lähtivät Hampurista uusille maille.

Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg: Museum für Kunst und Gewerbe esittelee taidetta ja käsityötä eri aikakausilta sekä esineitä designin ja arkkitehtuurin alalta.

Altonaer Museum: Altonaer Museum on monipuolinen museo, joka esittelee taiteita, kulttuuria ja historiallista perintöä Altonan kaupunginosasta.

Zollmuseum Hamburg: Zollmuseum on tullitoiminnan historiaan keskittyvä museo, joka tarjoaa katsauksen tullipalveluiden ja -toiminnan kehitykseen.

Museum für Völkerkunde Hamburg: Tämä kansatieteellinen museo esittelee esineitä ja artefakteja eri kulttuureista ja kansoista ympäri maailmaa.

Museumsschiff Cap San Diego: Cap San Diego on museolaiva, joka esittelee kävijöille elämää ja työtä rahtilaivalla sekä merenkulun historiaa.

Markkleeberg: Markkleeberg on erityinen museo, joka esittelee DDR:n aikakauden elämää ja historiaa autenttisten ympäristöjen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *